Justin Bieber i Selena Gomez – on je odlučan u tome da pokaže kako je bolja osoba, no ovo bi mu mogla biti glavna prepreka

Objavljeno 13.12.2017. - 10:39

Čak ni celebovke poput Selene Gomez ne mogu odoljeti čarima stokanja društvenih mreža, pogotovo ako se radi o FB ili Instagram profilima njihovih dečki.

selena i justin

Selena je tako učinila nešto što nam se svima zna dogoditi – dva puta je slučajno kliknula na Justinovu fotku s mamom i lajkala mu tu fotku neplanirano. Da stvar bude gora, ona čak ni ne followa Justina na Instaču.

Love you mom!! So proud of you and your heart for people.. you inspire me to be better..

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

S druge strane Justin je odlučan u tome da dokaže Seleni kako je bolja osoba, i ne samo bolja osoba, nego i kvalitetniji dečko. Ovo je zapravo sasvim logično ako uzmemo u obzir da su sad stariji i zreliji te su doživjeli brutalne transformacije i kao osobe i kao glazbenici. No, Selenina obitelj nije zadovoljna Justinom pa će Justin i Selena tako provesti Božić odvojeno – Selena sa svojima, Justin sa svojima. Justinu je još uvijek izričito zabranjeno da dođe pa će se morati jako potruditi, ne samo oko Selene, već i čitave njezine obitelji. Sretno Justin jer mi smo i dalje nepovjerljivi prema tvojim namjerama, koliko god da si odrastao.

Foto: Instagram

I.H.

About the Author