Joe Jonas izjavio da bi se braća ponovo mogla okupiti

Objavljeno 25.11.2015. - 10:26

Braća Jonas odlučila su završiti zajedničku glazbenu karijeru 2013. godine čime su slomili srca obožavatelja diljem svijeta. Nick i Joe ostvarili su uspješne samostalne karijere, a Kevin je glumio u vlastitom TV showu.

I baš kad smo se pomirili s raspadom benda Jonas Brothers, Joe je priznao da bi se ponovno okupljanje mogli dogoditi!

U razgovoru za PrideSource.com izjavio je: “Bilo bi najlakše reći da je s nama gotovo i da to više nikada nećemo ponoviti, ali kad razmislimo o svemu svi ustanovimo da se jako dobro slažemo. I tko zna – za koju godinu možda će nam pasti na pamet da snimimo novi album. Lako moguće.

Iako bi obožavatelji najviše voljeli vidjeti svu trojicu na pozornicama, Joe misli da je najvjerojatnije da će surađivati samo s Nickom: “Nick i ja imamo ideje za suradnju s drugim glazbenicima koje zbilja volimo. Postoji nekoliko glazbenika koje smatramo izvanrednima i s kojima bismo željeli surađivati, a onda opet – postoji i opcija slučajnosti. Ne želimo kategorički odbijati stvari jer se uvijek može dogoditi situacija u kojoj možemo pokušati surađivati s nekime. Teško je reći da nešto ne bismo nikada jer tko zna.

Zasada je ova ideja okupljanja još uvijek u povojima, ali svi navijaju da se realizira što prije!

L.B./izvor: Seventeen
foto: Getty, Instagram

About the Author