Je li nova pjesma Charlieja Putha o Seleni Gomez?

Objavljeno 23.10.2017. - 10:12

Selena Gomez i Charlie Puth su MOŽDA bivši par – o tome se aktivno diskutiralo nakon što su snimili pjesmu ‘We Don’t Talk Anymore’. A sada je navodno Charlie posvetio pjesmu Seleni.

selena i charlie

Nova pjesma ‘How Long‘ dokaz je da se među njima dogodilo nešto više od prijateljstva, a sada je i Charliejev tweet iz siječnja ove godine dobio novi smisao – opravdano sumnjamo da je ‘one girl’ iz te objave ustvari Selena Gomez.

Podsjetimo, u ožujku 2016. godine je Puth na koncertu rekao ‘f*ck you, Justin Bieber’ i ispričao se kasnije (jer su se tada još Selena i Bieber mirili i svađali, ali su defo dejtali). Nova drama nastala je u kolovozu iste godine kada je Charlie unfollowao Selenu na Instagramu, dva dana nakon što je Selena prekinula s Justinom.

A onda se Selena nije pojavila u videu za njihovu zajedničku pjesmu ‘We Don’t Talk Anymore‘ i na pitanje fanova zašto, Charlie je hladno odgovorio da oni više ne razgovaraju.

Sada joj je posvetio pjesmu – čini se da mu je žao što je zabrljao. Da shvatiš zašto to tvrdimo prevrti video na 2:32. Ova žena na slici ispred koje ponizno stoji Charlie i divi joj se ne može biti nitko drugi no Selena.

Pjesmu je objavio 19. listopada i već je postala hit sa skoro 13 milijuna pregleda.

Foto: Twitter/YouTube/Instagram

M.Z.

About the Author