Jay Z u novom albumu priznao Beyonce da ju je varao – što bi rekli Rumi i Sir?

Objavljeno 03.07.2017. - 14:31

Beyonce i Jay Z nedavno su ponovno postali roditelji – ovaj puta blizanaca, a gotovo istovremeno Jay Z je objavio svoj trinesti studijski album, 4:44. Na njemu se pojavljuje i Beyonce, ali i još nešto – Jay Zjevo priznanje da je varao Beyonce, barem ako je vjerovati spekulacijama na Twitteru.

jay z album

Dugo smo nagađali kako se zovu blizanci, procurile su krive informacije preko nestrpljivih obožavatelja, a onda su potvrdili – zovu se Rumi Carter i Sir Carter. I ovu informaciju su mediji saznali zaobilaznim putem, jer je njihova kompanija 26. lipnja zakupila pravo na korištenje imena, u obliku zaštitnog znaka. Rumi je ime perzijskog pjesnika iz 13. stoljeća koji je pripadao sufizmu i pisao o ljubavi, toleranciji i sreći.

A o ljubavi i toleranciji govori i Jay Z u novom albumu, naročito u pjesmu ‘Family Freud’. To je šesta od deset pjesama i baš tu izvodi s Queen Bey. Dio riječi govori o njegovoj prevari s navodnom Becky ‘Yeah, I’ll fuck up a good thing if you let me / Let me alone, Becky‘, a upravo za te stihove se zalijepila i javnost na Twitteru.

 

Istu Becky Beyonce spominje u pjesmi ‘Sorry‘ – to je Becky s dobrom kosom (‘Becky with the good hair‘).

Ipak, on joj se ispričava u tekstu, pa mu je Beyonce oprostila, a ako može ona – možemo i mi. Pjesma po kojoj je nazvan album, ‘4:44‘, završava tekstom ‘And if my children knew/I don’t even know what I would do/If they ain’t look at me the same/I would probably die with all this shame /’You did what with who?’/What good is a menage-a-trois when you have a soulmate/You risk that for Blue?‘.

Foto: Instagram/Twitter/YouTube

M.Z.

About the Author