Imamo li novi zvjezdani par? Shawn Mendes se ovih dana opako zbližava s Hailey Baldwin

Objavljeno 03.11.2017. - 12:08

Iako se već godinama nadamo da su Shawn Mendes i Camila Cabello više od prijatelja, ili da će barem postati, čini se da nade više nema. Shawn bi mogao uskoro postati dečko Hailey Baldwin, najseksi žene svijeta, ako je vjerovati medijskim napisima koji postaju sve češći.

hailey baldwin shawn mendes

Pjevač hita ‘Treat You Better‘ i ‘There’s Nothing Holdin’ Me Back‘ bio je jedan od uzvanika zabave koju su u povodu Noći vještica organizirale Hailey i njezina BFF, Kendall Jenner.

Na istom su se partiju našli Kim Kardashian West, Kourtney Kardashian, Younes Bendjima i Blake Griffin, ali i Taylor Lautner, Kristen Stewart, Ariel Winter i mnogi drugi.

People piše da su se Shawn i Hailey družili čitavu noć i da je on konstantno imao ruku na njoj. Navodno su s partija i otišli zajedno oko 1, držeći se za ruke.

I ovo nije jedini puta da su viđeni zajedno – Baldwin (20) i Mendes (19) su nekoliko dana nakon toga snimljeni na večeri i na događaju ‘Universal Studios’ Halloween Horror Nights’.

Iako oni još nisu komentirali svoj ljubavni status, očekujemo da će se to dogoditi uskoro – do tada im držimo palčeve i navijamo za njih!

Foto: Twitter/Instagram

M.Z.

About the Author