Iggy Azalea otkrila zašto je povećala svoje grudi


Objavljeno 25.03.2015. - 10:17

Veliko iznenađenje! Iggy Azalea priznala je da je operacijom povećala grudi u iskrenom intervjuu koji je dala za travanjsko izdanje magazina Vogue. Kad su je upitali što bi mijenjala na svom tijelu, pjevačica je priznala da je nedavno “pala pod nož“: “Nešto i jesam promijenila: prije četiri mjeseca povećala sam grudi. Razmišljala sam o tome cijeli život.

iggy_azalea

24-godišnja reperica kaže da su joj dosadili podstavljeni kostimi. Prvo je mislila da bi trebala prešutjeti što je napravila da se njene obožavateljice ne bi osjećale loše zbog svojih tijela, ali se predomislila: “Odlučila sam da to neću tajiti.

Iggy je počela kritičnije promatrati svoje tijelo kad se preselila u Ameriku i razmišljala o tome da postane manekenka: “Kad sam stigla u SAD, ljudi su mi govorili da bih trebala razmisliti o modelingu. Otišla sam u par agencija, ali kad bi uzeli mjere mog tijela nisam im se više sviđala. Nakon toga malo sam drugačije promatrala svoj odraz u ogledalu.

I iako su joj tada savjetovali da smršavi, danas je poznata po svojim zanosnim oblinama, a čak je i napravila hit pjesmu o njima s Jennifer Lopez.

Što vi mislite o njenoj odluci da poveća grudi?

L.B./izvor: Cambio
foto: Instagram

About the Author