Connect with us

Fejka li zapravo sve? Najnovija fotka Kylie Jenner pokrenula nove teorije zavjere

Vijesti

Fejka li zapravo sve? Najnovija fotka Kylie Jenner pokrenula nove teorije zavjere

Kylie Jenner je trudna – barem to mislimo od kraja rujna, kada je TMZ-u ona osobno potvrdila vijest o trudnoći. Tada je već bila trudna pet mjeseci, a sada je u sedmom mjesecu, ako je uopće trudna.

kylie tamponi
Moramo priznati da nam već opako ide na živce jer cijelo vrijeme na svoje društvene mreže stavlja dvosmislene poruke i nikad ne pokazuje trudnički trbuh. Fanovi su čak počeli spekulirati da uopće nije trudna jer je nedavno na Snapchatu objavila fotku iz dućana gdje se šopingirala s frendicama, a jedan od artikala su bili – TAMPONI.

No, prije nego dignete i vi frku oko činjenice je li Kylie uopće trudna, moramo vas upoznati s okolnostima. Kylie je prošli vikend provela sa sestrama na putu, u sklopu proslave rođendana mame Kris Jenner. Cure su kupovale stvari koje su im trebale za vikend odmor i pofotkale namirnice na kasi, a Kylie je fotku objavila. Znači – NO DRAMA. Ne znamo čiji su tamponi.

Osim toga, blaga krvarenja su moguća i u trudnoći, ne u onom obujmu kao kad imamo mengu, ali dovoljna da nam zaprljaju gaćice, a to ne želimo.

Morat ćemo ipak pričekati objašnjenje ovih tampona na kasi od klana Jenner prije nego Kylie optužimo za laganje – ili će nam konačno pokazati svoj trudnički trbuščić?!

Foto: Instagram/Twitter

M.Z.

More in Vijesti

To Top