Fejka li zapravo sve? Najnovija fotka Kylie Jenner pokrenula nove teorije zavjere


Objavljeno 09.11.2017. - 13:08

Kylie Jenner je trudna – barem to mislimo od kraja rujna, kada je TMZ-u ona osobno potvrdila vijest o trudnoći. Tada je već bila trudna pet mjeseci, a sada je u sedmom mjesecu, ako je uopće trudna.

kylie tamponi
Moramo priznati da nam već opako ide na živce jer cijelo vrijeme na svoje društvene mreže stavlja dvosmislene poruke i nikad ne pokazuje trudnički trbuh. Fanovi su čak počeli spekulirati da uopće nije trudna jer je nedavno na Snapchatu objavila fotku iz dućana gdje se šopingirala s frendicama, a jedan od artikala su bili – TAMPONI.

No, prije nego dignete i vi frku oko činjenice je li Kylie uopće trudna, moramo vas upoznati s okolnostima. Kylie je prošli vikend provela sa sestrama na putu, u sklopu proslave rođendana mame Kris Jenner. Cure su kupovale stvari koje su im trebale za vikend odmor i pofotkale namirnice na kasi, a Kylie je fotku objavila. Znači – NO DRAMA. Ne znamo čiji su tamponi.

Osim toga, blaga krvarenja su moguća i u trudnoći, ne u onom obujmu kao kad imamo mengu, ali dovoljna da nam zaprljaju gaćice, a to ne želimo.

Morat ćemo ipak pričekati objašnjenje ovih tampona na kasi od klana Jenner prije nego Kylie optužimo za laganje – ili će nam konačno pokazati svoj trudnički trbuščić?!

Foto: Instagram/Twitter

M.Z.

About the Author