Emma Watson odbila ulogu u La La Land i sad puca od ljubomore


Objavljeno 31.01.2017. - 09:48

Ryan Gosling i Emma Stone ovih su dana u centru pažnje. Zahvaljujući ulogama u filmu La La Land pokupili su brdo nagrada i sada jedva čekaju vidjeti hoće li se i zlatni kipić naći u njihovim rukama. Svi su pogledali ovaj film i on je jedino o čemu se priča.

La La Land

I dok Emma i Ryan slave, Emma Watson i Miles Teller luduju od ljubomore jer su ove uloge bile prvo njima ponuđene, ali su ih odbili. Jednostavno su bili previše zahtjevni, a Emma Watson je na kraju odlučila ipak prihvatiti ulogu u animiranom filmu ‘Ljepotica i zvijer’.

‘Teller je dobio ponudu u iznosu od 4 milijuna dolara za ulogu u filmu ‘La La Land’, no on je tražio 6 milijuna. Watsonovoj je bila ponuđena glavna ženska uloga, no ona ju je odbila. Imala je lude zahtjeve, poput toga da se film snima u Londonu i tražila je veći honorar. Oni su žarko željeli surađivati s Emmom, no rekla je da joj film nije sjeo i da ne želi ulogu. Sada žali zbog toga. Sada kad film osvaja sve moguće nagrade, njih dvoje su bijesni i traže nekoga koga će okriviti za to što su odbili uloge’, otkrio je izvor blizak glumcima za Daily Mail.

Foto: Instagram/Shutterstock

I.I.

About the Author