Ed Sheeran opet stvara – poslušaj dvije nove pjesme i remake s opernim pjevačem

Objavljeno 15.12.2017. - 11:11

Ed Sheeran je bio vrijedan – noćas je izbacio dvije nove pjesme, ‘Lifting You’ i ‘River’, ali i remake pjesme ‘Perfect’ s Andreom Bocellijem.

Ed Sheeran

Dvadesetšestogodišnji pjevač je bio gostujući izvođač na dvije nove pjesme nastale u suradnji s dvojicom etabliranih izvođača – ‘Lifting You’ s hip hop grupom N.E.R.D., a ‘River’ s Eminemom.

Obje pjesme naći će se na autorskim albumima ove dvojice – ‘Lifting You’ na albumu pod nazivom ‘No_One Ever Really Dies’ koji u prodaju izlazi danas, 15. prosinca, u izdanju Columbije Records, a ‘River’ na devetom studijskom albumu Eminema, ‘Revival’. I ‘Revival’ izlazi danas, 15. prosinca, a glavni singl, ‘Walk on Water’, nastao u suradnji s Beyonce je predstavio prije mjesec dana.

I Ed je u međuvremenu objavio novu stvar s Beyonce – ‘Perfect Duet’ koja ima izraženi R&B ritam i već je poharala naše radijske postaje, a sada je nastala i ‘Perfect Symphony’ s Andreom Bocellijem.

Ova pjesma je grandiozna u talijansko-engleskoj varijanti, a izgleda da im je bio užitak snimati – pogledaj komentar koji je ostavio na svojem Instagram profilu…

Foto: YouTube/Instagram/Screenshot

M.Z.

About the Author