Ed Sheeran ne podnosi dobro kritike – pročitajte zašto više nije dostupan na Twitteru


Objavljeno 05.07.2017. - 11:18

Ed Sheeran je prestao koristiti Twitter nakon što su ga napali obožavatelji Lady Gage, jer su krivo shvatili njegovu izjavu koju je dao u sklopu intervjua za Beats 1 radio. U razgovoru je izgovorio nešto što se može odnositi na Lady Gagu, ali ne mora nužno.

ed sheeran

‘Ne bih volio biti onaj tip glazbenika koji izda dva uspješna albuma i onda se ponaša kao da je nepobjediv. Ja se trudim slušati ljude oko sebe. Najpametnije što možeš napraviti je slušati ljude koji znaju, kako se ne bi dogodilo da nastupaš na Super Bowlu par godina nakon svog najvećeg uspjeha, samo da dokažeš da si još relevantan/relevantna’, rekao je Sheeran.

Naravno, Gaga je nastupala u poluvremenu Super Bowla prošle godine. I tako su obožavatelji Lady Gage krenuli hejtati Ed, pretpostaveći da govori o njoj. Zato je odlučio prestati koristiti Twitter, kako bi izbjegao probleme s trolovima. ‘Tamo ljudi iovako govore samo loše stvari. Jedan komentar može uništiti tvoj dan. Uostalom, mislim da je na Twitteru svi masovno pretpostavljaju i onda te upletu u izmišljene priče’, rekao je u intervjuu za The Sun.

Ipak ga nije sasvim ugasio – njegov Twitter profil i dalje postoji, ali na njemu objavljuje samo linkove objava na Instagramu i to ne radi on – već je upravljanje Twitter profilom povjerio nekome iz svojeg menadžment tima.

twitter ed sheeran

Podršku Edu je izrazila i sama Gaga objavom na Instagramu u kojoj naglašava da je i ona jedna od obožavatelja Eda i moli da ovo hejtanje prestane.

Well done, Gaga!

Foto: Twitter/Instagram/YouTube

M.Z.

About the Author