Drama je gotova – haker objavio informacije o novom albumu Taylor Swift prije nje same

Objavljeno 24.08.2017. - 10:42

Drama s Taylor Swift u glavnoj ulozi konačno se raspliće! Nakon što nas je držala u napetosti od kraja prošlog tjedna brisanjem svih svojih objava na društvenim mrežama i naknadnim objavljivanjem videa zmije, konačno je objavila informacije o novom albumu.

reputation
Još prije nekoliko dana izvještavali vas smo na portalima HEJ! Magazin i Teen385 o nagađanjima razloga njezinog čudnog ponašanja u virtualnom svijetu, a sada imamo konkretne informacije! Taylor danas izbacuje novi singl, a 10. studenog album pod nazivom ‘Reputation‘!

I čini se da nismo jedini koje je iznervirala dramom koja je samo (dobar?) marketinški trik, ekipi na Twitteru je očito jednako ‘digla živac’. Stručnjak za komunikacije na Twitteru, Siobhan Murphy, otkrio je koji su emojiji najviše koristili korisnici te društvene mreže prilikom komentiranja ‘slučaja Tay Swift’. Usporedio je svoje nalaze s onima koje dobio proučavajući postove Swiftija prilikom najave posljednjeg albuma, ‘1989’ i dosta se razlikuju.

I ne smo to, ovog puta nije stigla sama uopće najaviti novi album – sat vremena prije nje, haker pod imenom levi_valvi objavio je na internetskoj stranici ATRL.net link na njezinu službenu stranicu s kompletnim informacijama, koju je prethodno hakirao, piše Vulture.

screenshot

Tako smo saznali smo da se njezin novi album zove ‘Reputation‘, da sadrži dvanaest pjesama i da prvi singl (koji će objaviti danas tijekom dana) traje nepunih 9! minuta.

Nakon njega, s informacijama je u javnost izašla i ona – Taylor Swift, na svim svojim kanalima.

Ostat će misterij koliko bi nas vremena Tay još držala u neizvjesnosti da ju levi_valvi nije spriječio, a nama je pomalo drago da je drama okončana.

Foto: Instagram/Twitter/Screenshot

M.Z.

About the Author