Drake konačno progovorio o svom odnosu s Nicki Minaj i Rihannom


Objavljeno 02.05.2016. - 09:41

Obožavatelji popularnog repera Drakea znaju da je neko vrijeme bio zaljubljen u Nicki Minaj, ali da od toga ništa na kraju nije bilo. Osim toga, godinama se već šuška o iskricama između Rihanne i Drakea zbog njihovih čestih suradnji i nedavnog totalno `hot` zajedničkog nastupa.

Nakon što je izbacio novi album reper je odlučio otvoriti dušu pa je prvi put progovorio o odnosu s dvjema pjevačicama u intervjuu sa Zaneom Loweom. Sve osobito zanima njegov odnos s repericom Nicki Minaj jer se Drake sukobio s njenim zaručnikom Meekom Millom prošle godine.

`Više ne razgovaram s Nicki, ali ona je osoba za koju gajim samo ljubav. To je zato što smo proveli puno vremena zajedno i pogotovo ju cijenim što se s cijelom tom situacijom nosila vrlo zrelo. Govorim o našem odnosu i o svemu što je bilo, nekada se moraš zapitati koliko je tvoja ljubav prema nekome jaka. I kada ne pričamo ona zna što ja osjećam prema njoj jer je uvijek u pitanju ljubav.` iskren je Drake.

Osim za Nicki, reper je imao lijepe riječi iz za pjevačicu s Barbadosa, Rihannu rekavši kako njih dvoje ne forsiraju `ljubavnu priču` nego da jako lijepo surađuju:`Zajedno stvaramo odličnu glazbu. Vrlo je teško raditi `dečko – cura` suradnje, mislim da smo zajedno pronašli neku kemiju.`

Čini se kako je Drake ostao gospodin do kraja te ne želi širiti tračeve ni o jednoj djevojci s kojom surađuje ili u koju je bio zaljubljen, kao što je slučaj s Nicki.

Foto: Instagram/getty

I.P.

About the Author