Cure iz Little Mix uskoro kreću snimati film o svojim životima – biste li ga gledali?


Objavljeno 31.07.2017. - 11:08

Cure okupljene u grupu Little Mix – Jade Thirlwall, Jesy Nelson, Leigh-Anne Pinnock i Perrie Edwards – u intervjuu za Daily Telegraph otkrile su da razmišljaju o pokretanju novog TV ili filmskog projekta.

little mix

Inače, Little Mix upravo privode kraju turneju u Australiji i počinju raditi na svojem idućem albumu. Najavile su i da će ostati vjerne svojem karakterističnom Little Mix stilu, ali i da žele stvarati pjesme s kojima se možemo poistovjetiti, poput ‘Shout Out To My Ex’.

Navodno je sve tek u fazi ideje – i album i TV, odnosno filmski projekt. Jesy Nelson je rekla da su o tome puno razmišljale i da sada pregovaraju o sadržaju. ‘Imamo puno odličnih zapisa koje nitko do sada nije vidio. To su stvari koje nikad ne biste povezali s nama, Little Mixom, jer nisu karakteristične za ono što znate o nama’, napomenula je Jesy.

Iako ne znamo kada će započeti raditi na novom projektu, ni kada ni gdje ćemo ga moći gledati, sigurni smo da će biti popularan. Mi jedva čekamo da vidimo tko su Little Mix, a ti?

Foto: Instagram/YouTube

M.Z.

About the Author