Cavin Harris uskoro izdaje novi album – je li njegova pjesma s Katy Perry slatka osveta Taylor Swift?


Objavljeno 19.06.2017. - 10:37

Svjetski poznati DJ i bivši dečko Taylor Swift, Calvin Harris, na Twitteru je najavio datum objave novog albuma ‘Funk Wav Bounces Vol 1’ – 30. lipnja. Na albumu je surađivao s Nicky Minaj, Frank Oceanom, Travisom Scottom, Pharrellom Wiliamsom, Johnom Legendom, Arianom Grande, neprijateljicom svoje bivše – Katy Perry i brojnim drugima.

feels

Izgleda da će Taylor Swift dobiti još jednu ‘svoju’ pjesmu u opusu Calvina Harrisa – ‘Feels‘, koju je izdao u suradnji s Katy Perry, Pharrellom Williamsom i Big Seanom, spekulira Seventeen. Harrisu ovo neće biti prva takva pjesma – prošle godine je objavio dvije za koje je inspiracija bila upravo njegova bivša – ‘Olé‘ i ‘My Way‘.

Da procjenimo je li Seventeen u pravu, morat ćemo pričekati još nekoliko dana do kad se ne pojavi cijela pjesma na YouTubeu jer je Calvin 15. lipnja objavio tek audio preview.

Na iTunesu je pjesma dostupna od istog dana, zajedno s još nekoliko novih singlova – ‘Slide‘, ‘Heatstroke‘ i ‘Rollin‘.

Generalno nam se čini da pjesma govori o strahu od zbližavanja i zaljubljivanja i priznavanju tih osjećaja, barem u stihu ‘Don’t be afraid to catch feels’.

Calvin je iznimno uzbuđen zbog izdavanja novog albuma koji je trenutno u fazi miksanja, jer, kako kaže, na njemu je radio s najvećim glazbenicima današnjice – ‘U 2017. godini stvaram glazbu koja može usrećiti svačiju dušu – ne učiniti ju sretnom, nego izvanredno raspoloženom’.
Najavu albuma objavio je na Twitteru.

Foto: YouTube/Twitter/Instagram

M.Z.

About the Author