Cara Delevingne progovorila o najcrnjima danima svoje karijere i depresiji

Objavljeno 13.10.2015. - 09:41

Cara Delevingne postala je poput otvorene knjige po pitanju svojih osobnih problema.

Nakon što je ljetos otkrila da joj je njena navodna djevojka Annie Clark pomogla da se nosi s depresijom i tjeskobom, zvijezda filma Gradovi od papira otvorila se ponovo. U intervjuu za magazin Marie Claire UK priznala je da je imala velikih problema sa samopouzdanjem tijekom cijele karijere koja još uvijek ima uzlaznu putanju.

Nikad se nisam osjećala kao da sam dovoljno dobra, da zaslužujem uspjeh“, izjavila je. “Osjećala sam kao da živim tuđi san.” Cara se također otvorila i u razgovoru o psorijazi i tome kako se razvila u njenom slučaju.

Objasnila je kako je došlo do prve upale i javljanja psorijaze: “Nisam znala reći ne, nikome, nikada. U životu treba iskusiti što više toga, ali treba znati reći ne. Sve se svodi na to da kontrolirate situaciju umjesto da budete marioneta. Nakon nekog vremena razbolila sam se i dobila psorijazu.

Cara Delevingne

A kao što sigurno pretpostavljate, psorijaza i manekenski posao su neobična kombinacija. Model koji neprestano pokazuje kožu ne osjeća se ugodno kad s kožom ima problema. “Osjećala sam se odvojeno od sebe, ali me agencija jednostavno poslala liječniku koji mi je dao terapiju kortizonom. Željela sam da mi netko kaže da mi treba odmor, da uzmem pauzu i pripazim na sebe i zdravlje. To mi nitko nije savjetovao.

Osoba koja joj je na kraju najviše pomogla, uz redovito vježbanje joge, bila je Kate Moss. “Kate Moss me spasila – došla je i podigla me s poda u najgorem trenutku.

Sad se Cara uspješno naučila boriti s depresivnim periodima, njena se karijera nastavlja, a svim obožavateljima poručila je: “Moja je poruka uvijek glasila da volite same sebe i prigrlite sve svoje mane. Malene pukotine u nama su prekrasni dijelovi naših osobnosti i trebamo dozvoliti da ih obasja svjetlo.

L.B./izvor: Cambio
foto: Getty, arhiva

About the Author