Cara Delevingne osramotila obožavateljicu na Instagramu

Objavljeno 28.10.2015. - 10:49

Nema mnogo celebova koji nam djeluju toliko zabavno kao Cara Delevingne. Ova manekenka i glumica uvijek kaže ono što misli, nosi super kostime za Noć vještica sa svojom BFF Kendall Jenner i ima preslatkog zekonju koji na Instagramu ima više followera nego svi mi zajedno.

cara_delevingne

Cara je trenutno na vrhuncu svoje karijere i ne čudi nas što ima puno obožavatelja i obožavateljica koji bi se željeli družiti s njom. Nažalost, upravo je poruka koju je uputila jednoj obožavateljici razlog zašto se zamjerila nekim svojim fanovima.

Nakon što je Cara ugledala nepoznatu djevojku kako piše sms o tome kako se druži s Carom, Kendall i Gig Hadid, Cara ju je fotografirala i objavila na svom Instagramu uz natpis “poprilično sam sigurna da se nikad nismo upoznale“. Čak je stavila i hashtag #UhvaćenaULaži kako bi naglasila da djevojka laže.

cara_delevingne_tekst

Nakon što su je obožavatelji počeli prozivati jer taj potez baš nije bio ok, Cara se oglasila i napisala da nikoga nije htjela uvrijediti nego je mislila da je cijela situacija smiješna.

L.B./izvor: Cambio
foto: Instagram

About the Author