Calvin Harris napao Taylor Swift: `Nećeš me pokopati kao što si pokušala Katy Perry`


Objavljeno 14.07.2016. - 09:41

Svađa između bivšeg para Taylor Swift i Calvina Harrisa izgleda neće uskoro prestati. Nakon što se saznalo da je pjevačica napisala DJ-jev hit This is What You Came For, on ne prestaje optuživati nju za to da sve zasluge želi pripisati sebi.

Veliki hit Calvina Harrisa kojeg pjeva Rihanna, This is What You Came For, napisala je zapravo Taylor Swift pod pseudonimom Nils Sjöberg. Pjevačičini glasnogovornici su to potvrdili, a njen bivši je na to totalno poludio.

On ju optužuje da sve zasluge želi pripisati sebi, a ona je napisala samo stihove pjesme dok ju je on producirao te stvorio odgovarajuću glazbu. Očito Taylor želi komad kolača od ove stvari, a Calvin joj ga ne želi dati, jer on tvrdi da je Taylor prvo htjela ostati anonimna te ju je zato napisala pod pseudonimom da bi sada njen glasnogovornik sve to potvrdio.

DJ ju je napao na Twitteru tvrdeći da ga neće pokopati: `Znam da nisi na turneji pa valjda trebaš nekog novog koga bi pokopala kao što si to pokušala s Katy Perry, ali sa mnom to neće ići.` Osim toga, napomenuo je kako bi se ona trebala koncentrirati na novu vezu, a ne na to kako će zeznuti bivšeg. Ovo nije neopaženo prošlo kod Katy koja je zapravo odgovorila na Calvinov tweet.

1
Podsjetimo, Taylor i Katy su se posvađale oko Johna Mayera nakon čega je Taylor odlučila raskrstiti s prijateljstvom te za svoju bivšu prijateljicu napisala pjesmu Bad Blood. Od tada Katy tvrdi da će vrijeme pokazati tko je negativka u cijeloj priči, misleći na Taylor.

 

Njen odgovor Calvinu je samo gif Hilary Clinton, a taj gif kao da kaže `Jesam vam rekla!`. Kraj cijele ove priče još uvijek nije poznat, ali sudeći po tome kako je krenulo – sigurno će se nastaviti.

 

Foto: Instagram/getty

I.P.

About the Author