BFF Nakon što je Bella Hadid angažirana u promociji Nikea, Kendall Jenner se pridružila Adidas ‘obitelji’

Objavljeno 01.06.2017. - 10:35

Bella Hadid je prva osoba iz ne-sportskog života koja sudjeluje u promociji branda Nike i to od studenog 2016. godine. Njezina frendica iz školskih klupa, Kendall Jenner, jučer je na Instagramu objavila da postaje ambasadorica konkurentske tvrtke, Adidasa.

bella i kendall
Ipak, Bellu do prije tjedan dana nismo viđali u Nikeovim reklamama – a sada je angažirana za novu kampanju Beautiful x Poweful kojom u modu vraća Nike Cortez tenisice. Za Vogue je izjavila da je počašćena angažmanom za Nike jer oduvijek nosi njihovu obuću i odjevne predmete i dodala ‘Nike je oduvijek birao snažne žene za svoje ambasadorice, a ja sam jedna od prvih modela koji je odabran za kampanju’.

A post shared by Bella Hadid (@bellahadid) on

Kendall Jenner odabrao je vječni rival – Adidas. Ona je sretnu vijest objavila na Instagramu jučer, a Adidas je dodao: ‘Dugogodišnja obožavateljica branda, Kendall, utjelovljuje duh Adidas Originalsa kao kreativna sila koja oblikuje današnjicu i preispituje status quo na svoj način. Klasična ikona, Kendall je pravi Original i želimo joj dobrodošlicu u našu obitelj’.

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

Nama su super i Nike i Adidas i Bella i Kendall – pa sretno im bilo u novim kampanjama!

M.Z.

Foto: Instagram

About the Author