Belli Hadid idu na živce Selena Gomez i The Weeknd


Objavljeno 12.04.2017. - 10:07

Najbolja stvar nakon prekida je prekinuti sve kontakte – izbrisati bivšeg s Instagrama, Facebooka, Snapchata i zauvijek maknuti broj iz mobitela. No, kad su u pitanju slavni parovi, nije baš sve tako jednostavno.

Bella Hadid

Iako je Bella Hadid prestala pratiti i Selenu i bivšeg dečka The Weeknda – oni iskaču iz paštete. Na svim su naslovnicama i svi pričaju samo o njima.

‘Bella je iznervirana i umorna od preplavljenosti vijestima o Seleni i The Weekndu pa je zamolila svoje prijatelje da joj prestanu slati te stvari. Ona ne želi više slušati o njima. Sve društvene mreže o njenom bivšem i njegovoj novoj curi usporavaju Bellu da nastavi dalje pa je odlučila nešto poduzeti’, rekao je izvor za HollywoodLife.com.

Blokirala je ona njih na svim društvenim mrežama, ali medije ne može blokirati.

Objavu dijeli The Weeknd (@theweeknd)

‘Bella je blokirala spominjanje Selene i The Weeknda na Twitter feedu i daje sve od sebe kako bi ih izbjegla i na ostalim društvenim mrežama. Belli je tako dosta bivšeg i ona samo želi biti zdrava i sretna. Pokušava napraviti prostora za novu ljubav, a ne može ako svakodnevno viđa novosti o The Weekndu i Seleni svakog dana’, dodao je izvor.

Samo ćemo reći – Bella izdrži!

Foto: Instagram

I.I.

Komentiraj