Bella Thorne o aknama: ‘Zbog njih sam izgubila neke uloge’

Objavljeno 30.07.2015. - 09:56

Možda je ten Belle Thorne sada savršen, ali jednako kao i većina tinejdžera (pa čak i odraslih osoba), borila se s licem prepunim prištića i akni.

bella_naslovna

Kad su je iz magazina Seventeen upitali je li ikada imala upale akni s kojima se morala boriti, odgovorila im je: “O bože, naravno. Imala sam dermatitis na čelu koji se počeo širiti po cijelom licu jer su šminkeri koristili prljave kistove za šminku na mome licu.

Tko bi rekao da šminkeri ne paze na higijenu kistova za šminkanje? “Prije sam mislila da često čiste svoje kistove jer zašto ne bi? Ali ne čiste ih uvijek što je odvratno i nehigijenski”, nastavila je. “Da budem iskrena, kad imaš velik problem s aknama, nitko ne shvaća kako se osjećaš – dok to i sami ne dožive. Ja sam uvijek shvaćala, a kad je postalo grozno pogledala bih se u ogledalo i poželjela rasplakati. Ako niste imali problema s aknama onda ne znate koliko je to grozno i ponižavajuće.

Bella je rekla da je bilo toliko grozno da nije željela izlaziti iz kuće, a kad bi i izašla bilo je grozno: “Nisam mogla izaći bez šminke na licu. Zbilja sam morala pudrati i prekrivati kožu.

Bella čak pretpostavlja da neke uloge u filmovima i serijama nije dobila baš zbog svojih akni.

No, kako je vrijeme prolazilo, a ona bila dosljedna u čišćenju i njezi kože, akne su nestale, a s njima i potreba da se stalno šminka pa sada uživa kad izađe iz kuće bez debelih slojeva pudera i korektora.

L.B./izvor: Cambio
foto: arhiva

About the Author