50 Cent ima važan savjet za 1D: ‘Napravili su totalno krivu stvar’

Objavljeno 22.08.2016. - 09:20

Nikada ne bismo vjerovali da postoji poveznica između 50 Centa i grupe One Direction, ali čini se da tu ipak nešto ima jer im je reper udijelio nekoliko savjeta. Naime, on smatra da bi se dečki već trebali vratiti s pauze i to u što kraćem roku.

Pauza 1D-a ne pada teško samo obožavateljima nego i drugim izvođačima, a prvi u redu za to je 50 Cent. On Britancima poručuje da se što prije vrate s pauze, jer kako kaže, sada su popularniji nego ikad te bi im dugi odmor mogao naštetiti.

`Dečki iz One Directiona su uzeli pauzu u totalno krivo vrijeme, a ja im savjetujem da se okupe što prije. Nitko ne kaže da se oni ne mogu okupiti opet za pet, šest godina, ali njihova slava je sada, sada su najpopularniji` rekao je reper za The Daily Star.

Osim toga, 50 je rekao kako ih može shvatiti kao umjetnik i da mu je jasno zašto svatko želi isprobati vlastiti put, ali im poručuje: `Oni moraju shvatiti da nisu svi Justin Timberlake koji je uspio i izvan grupe. Lako je misliti da sve traje vječno, a bili bi ludi kada sada do kraja ne bi iskoristili svoju popularnost`.

Mnogi obožavatelji će se složiti s 50 Centom jer i oni žele vidjeti svoje omiljene Britance što prije pod svjetlima reflektora.

 

Foto: Instagram/getty

I.P.

About the Author